YLEISTIETOJA | LEHDET | LINKKEJÄ
  SISÄLLYSLUETTELOT  |  KANNET  |  ARTIKKELIHAKU  |  OHJEITA
 
Baltic Valuation evaluation
  Ari Laitala
  Lisätiedot Nyt 25 kertaa järjestetty Baltic Valuation Conference järjestettiin mahdollisimman perinteikkäänä ajankohtana, syyskuun kolmannen viikon lopulla Tallinnassa. Tämä on ollut se kaikkein tavanomaisin ajankohta konferenssin historiassa ja ainakin yliopistoväelle erityisen passeli. Uuden lukuvuoden rutiinit on saatu pyörimään ja kesäpuhteena valmistellusta esityksestä on mukava saada palautetta syksyn henkisiä ponnisteluja ruokkimaan. Täydellisen upeat – toisaalta historialliset, toisaalta huippumodernit – puitteet tarjosivat virikkeellisen konferenssiympäristön. Ja itse konferenssiesityksiä oli tarjolla vähintäänkin tarpeeksi.
  Avainsanat Baltic Valuation Conference, BVC, kiinteistöarviointi
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 3/2015 Sivu 32
BVC Varsovassa – arvioinnin aihepiirit laajenevat
  Mirosława Czaplińska
  Lisätiedot 33. Baltic Valuation Conference (BVC) järjestettiin 7.–9.9.2023 Puolan Varsovassa. Käsitellyt aiheet keskittyivät neljään teemaan, mutta paljon muustakin kuultiin.
  Avainsanat kiinteistöarviointi, BVC, Baltic Valuation Conference, Varsova, ankkuriefekti, ilmastonmuutos, vastuullisuus
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 4/2023 Sivu 11
BVC – lentoon lähdössä?
  Ari Laitala
  Lisätiedot Perinteikäs kiinteistöarviointiin ­keskittyvä Baltic Valuation Conference (BVC) ­palasi ­alkuperäiseen konseptiinsa parin ­välivuoden jälkeen. Useimmat esitykset keskittyivät tälle kertaa lentokenttä­vaikutusten huomioimiseen kiinteistö­arvioinnissa.
  Avainsanat kiinteistöarviointi, Potsdam, Baltic Valuation Conference, BVC, paras ja tuottavin käyttö, ilmaisenergia, ostoenergia, maalämpö, pohjavesi, arviointilausunto
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 4/2022 Sivu 16

Annetulla hakuehdolla löytyi 3 artikkeli(a).

Uusi haku