YLEISTIETOJA | LEHDET | LINKKEJÄ
  SISÄLLYSLUETTELOT  |  KANNET  |  ARTIKKELIHAKU  |  OHJEITA
 
Maanmittauslaitos muutti hinnoitteluaan - aineistot edullisemmin oppilaitoksille ja viranomaisille
  Kirsi Mäkinen
  Lisätiedot Maanmittauslaitos muutti hinnoitteluaan vuoden vaihteessa. Viranomaiset ja oppilaitokset saavat nyt Maanmittauslaitoksen paikkatietoaineistot käyttöönsä pelkillä toimituskuluilla.
  Avainsanat Maanmittauslaitos, paikkatietoaineisto, hinnoittelu
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 2/2008 Sivu 30
Metsäalueiden hinnoittelun periaatteet murroksessa
  Sampo Hatunen
  Lisätiedot Metsäalueiden hinnat ja hintoihin vaikuttavat tekijät ovat viimeisen ­kymmenen vuoden aikana kokeneet suuria muutoksia.
  Avainsanat metsäalue, hinnoittelu, kiinteistöarviointi, Maanmittauslaitoa, julkaisu nro 116, Metsän hinta Suomessa 2015–2016
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 4/2022 Sivu 9
Paikkatietojen tekninen saatavuus, rahoitus, hinnoittelu ja laatu – miten ne sovitetaan yhteen toimivaksi kokonaisuudeksi?
  Matti Holopainen
  Lisätiedot Millä ratkaisuilla turvataan tiedon esteettömän saatavuuden lisäksi sen ajantasaisuus ja laatu, jotka vasta toimivana kokonaisuutena luovat tiedolle ja sen varaan rakennettaville palveluille arvon, josta loppukäyttäjät ovat valmiit maksamaan? Voidaanko yhteiskunnan kriittisiä palveluja rakentaa mekanismeille, joille ei ole olemassa selkeää rahoitusta? Joutuuko kunta päättämään, käytetäänkö veroraha vanhustenhuoltoon vaiko paikkatiedon ylläpitoon?
  Avainsanat paikkatiedot, INSPIRE, hinnoittelu
  Tyyppi Kolumni  Osasto Vinkkelit  Nro 1/2010 Sivu 38

Annetulla hakuehdolla löytyi 3 artikkeli(a).

Uusi haku