YLEISTIETOJA | LEHDET | LINKKEJÄ
  SISÄLLYSLUETTELOT  |  KANNET  |  ARTIKKELIHAKU  |  OHJEITA
 
Pinnan alla kytee ihme
  Ari Laitala
  Lisätiedot Marraskuun toisella viikolla Helsinki nousi viikon ajaksi maailman startup-pääkaupungiksi. Taitava markkinointi väkevine todistuksineen herätti myös allekirjoittaneen halun lähteä tutustumaan aloittavien yritysten ihmeelliseen maailmaan. Miten tämä ”Loskaksi” nimetty tapahtuma marraskuisessa vesisateisessa Helsingissä on voinut nousta oman alansa ehdottomaan eliittiin?
  Avainsanat Slush, startup, yrittäjyys
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 4/2015 Sivu 28
Startupina pysäyttämään luonnon monimuotoisuuden katoamista
  Jouni Kari
  Lisätiedot Reilu pari vuotta sitten luin Helsingin Sanomista tiedon, joka oli pysäyttävä. ”…parisenkymmentä vuotta sitten ­Suomen lintulajeista uhanalaisia oli noin 15 prosenttia. Nyt lintulajeista uhanalaisia on jo kolmannes.” (HS 10.7.2020). Mikä tässä nyt sitten on ongelma?
  Avainsanat startup, luontokato
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 2/2023 Sivu 14
Tekoälyä kaupunkisuunnitteluun
  Ari Laitala
  Lisätiedot Tekoäly levittäytyy pikkuhiljaa kaikille yhteiskunnan ja liiketoiminnan alueille, missä työtä ja päätöksiä olisi syytä tehdä enemmän dataan pohjautuen. Tähän asti älykkäät kaupungit ovat voineet kehittyä vain yhtä älykkäiksi kuin niiden luojansa. CHAOS-arkkitehti Natalia Rincónin haastattelun perusteella asiat voivat kuitenkin muuttua.
  Avainsanat tekoäly, AI, startup, smart city, älykäs kaupunki, kaupunkisuunnittelu
  Tyyppi Haastattelu  Osasto   Nro 4/2018 Sivu 7
Yritysyhteistyö ammattikorkeakoulujen soveltavan tutkimuksen ja kehityksen vahvuutena
  Marika Ahlavuo – Hannu Hyyppä – Juhani Talvela
  Lisätiedot Ammattikorkeakoulujen rooli aluekehityksen ja elinkeinorakenteen uudistajina on korostumassa ammattikorkeakoululain ja vuoden alusta voimaan tulleen rahoitusmallin myötä. Yliopistojen siirtyessä vahvemmin perustutkimukseen myös hyvin koulutetut tohtorit ja lisensiaatit näkevät ammattikorkeakoulun varteenotettavana kotimaisena työnantajana.
  Avainsanat ammattikorkeakoulu, Metropolia, Kyamk, TKI, Aalto-yliopisto, yritysyhteistyö, koulutus, tulevaisuudentutkimus, startup
  Tyyppi Artikkeli  Osasto   Nro 1/2014 Sivu 30

Annetulla hakuehdolla löytyi 4 artikkeli(a).

Uusi haku