Suomen Maanmittausinsinöörien liiton uusi hallitus

Suomen Maanmittausinsinöörien liitto ry (MIL) valitsi uuden hallituksen viime syyskokouksessa. Vuoden alussa hallitus piti järjestäytymiskokouksen, jossa päätettiin vastuista ja tehtävistä hallituksen sisällä.

  • Puheenjohtaja: Mikael Still, Maanmittauslaitos, puh: 040 776 0834, mikael.still(at)maanmittauslaitos.fi
  • Varapuheenjohtaja: Kimmo Sulonen, Hämeenlinnan kaupunki, puh: (03) 621 2406, kimmo.sulonen(at)hameenlinna.fi
  • Sihteeri: Katri Nuuja, Väylävirasto
  • Taloudenhoitaja: Hanna Lauhkonen, Maanmittauslaitos
  • Jäsenrekisterivastaava: Sini Pekkala, Imatran kaupunki
  • IT-vastaava: Mikko Hovi, Liikenne- ja viestintävirasto
  • Hallituksen jäsen: Karin Kolis, Porvoon kaupunki
  • Hallituksen jäsen: Riikka Pirinen, Vantaan kaupunki
  • Maanmittarikillan edustaja: Veera ­Lehto.

MIL ry:n sähköpostiosoite on toimisto(at)milry.fi.

Jäsenrekisterikampanja

MIL tekee alkuvuonna 2019 jäsenrekisterikampanjan, jonka tavoitteena on saada jäsenrekisteri ajan tasalle ja jäsenet rekisteröitymään liiton Membook-jäsenpalveluun. Membook on kehittynyt paljon viime vuoden aikana ja vastaa tällä hetkellä entistä paremmin liiton tarpeita.

Tätä varten jäseniä pyydetäänkin lähettämään voimassa olevan sähköpostiosoitteensa liiton sähköpostiosoitteeseen toimisto(at)milry.fi. Kaikkien sähköpostiosoitteensa maaliskuun loppuun mennessä 2019 lähettäneiden kesken arvotaan ilmainen jäsenyys (3 kpl) vuodelle 2020! Myös siihen mennessä liittyneet uudet jäsenet ovat mukana arvonnassa. MIL:n hallituksen jäsenet eivät saa osallistua arvontaan.

Jäsenmaksu on varsinaisille jäsenille 65 €. Alennettua jäsenmaksua (40 €) peritään vastavalmistuneilta (2 vuotta valmistumisen jälkeen). Eläkeläisten jäsenmaksu on myös 40 € ja lisäksi hakemuksesta voidaan myöntää oikeus alennettuun jäsenmaksuun toiselle, jos perheen molemmat puolisot ovat jäseniä. Nuorten jäsenten (opiskelijat) jäsenmaksu on 0 € (max. 10 vuotta opiskelujen aloittamisen jälkeen). Työttömien jäsenten maksu on 15 €.
Oikeiden tietojen ilmoittaminen jäsenrekisteriin varmistaa oikeansuuruisen jäsenmaksun perimistä. Sen takia pyydetään aina ilmoittamaan, jos yhteystiedoissa tai laskutusperusteessa tapahtuu muutoksia. Lisäksi voimassa olevan sähköpostiosoitteen ilmoittaminen tuo liitolle säästöä, kun laskuja ei tarvitse lähettää maapostitse.

MIL on myös vahvasti mukana Maanmittauspäivien järjestelyssä, toivottavasti nähdään Paasitornissa 27.–28.3.2019!

Mikael Still

Toimitus Author

Vastaa