RAKEVA-palkinto 2019 buildingSMART Finland -yhteisölle – kultaiset ansiomerkit neljälle

Rakennustietosäätiö RTS:n hallitus on myöntänyt vuoden 2019 RAKEVA-palkinnon 2019 buildingSMART Finland -yhteisölle ja sen puheenjohtajalle Tomi ­Henttiselle tietomallien standardisoimisen eteen tehdystä työstä sekä tietomallintamisen kulttuurin levittämisestä. RAKEVA-palkinto myönnetään joka toinen vuosi henkilölle, ryhmälle, yritykselle tai järjestölle, joka on rakennusalalla edistänyt uusien toimintatapojen tai menetelmien soveltamista suunnittelussa tai rakentamisessa.

RTS on myöntänyt vuoden 2019 kultaiset ansiomerkit neljälle säätiön toimintaan huomattavalla tavalla vaikuttaneelle henkilölle. Ansiomerkkejä on jaettu vuodesta 1975, ja niitä on myönnetty yhteensä 158 kappaletta. Tänä vuonna ansiomerkin saivat arkkitehti Mari Matomäki, toimitusjohtaja Jari Mäkimattila, rautatieliikennejohtaja Markku Nummelin ja projektikoordinaattori Anna-Riitta Kallinen.

Toimitus Author

Vastaa