Suomeen uusi jättivarasto

Logistiikkayhtiö Transval rakentaa uuden jättivaraston Suomeen. 40 miljoonan euron suurinvestoinnin rakennustyöt Sipoon Bastukärnäsissä on jo aloitettu ja varaston on tarkoitus valmistua vuoden 2022 aikana. Rakennuttamisessa investoidaan valintoihin muun muassa energiatehokkuus ja hiilipäästöt huomioiden. Esimerkiksi rakennuksessa hyödynnetään maalämpöratkaisuja ja sähkön tuotannossa aurinkoenergiaa.

Varaston tilat on suunniteltu erityisesti maahantuonti-, elintarvike- tukku- ja vähittäiskaupan tarpeisiin. Varastoon ei ole tulossa vaarallisten aineiden varastointia. Valmistuttuaan varasto tuo töitä 100 työntekijälle. Rakennuksen henkilöstön tilat on suunniteltu jopa 150 työntekijälle, joten kasvukin on mahdollista tulevaisuudessa.

Transval on Postin tytäryhtiö.

Toimitus Author

Vastaa