Turun Teknologiakiinteistöt järjestää kaikille avoimen taidekilpailun

Turun Teknologiakiinteistöt järjestää taidekilpailun, jossa Turun Tiedepuiston alapuolella sijaitseva pysäköintilaitos annetaan taiteilijoille tyhjäksi kankaaksi. Kilpailu on kaikille avoin ja voittajalle on luvassa rahapalkinto.

Teosten tyyliä ja sisältöä ei ole määritelty kilpailussa etukäteen. Taiteilijat saavat itse päättää teoksensa tekniikan ja teeman, kunhan teos kohentaa parkkihallin viihtyisyyttä. Teosehdotuksilta edellytetään rohkeutta ja mielikuvituksellisuutta, ja hakijoiksi toivotaan erilaisten tyylisuuntien edustajia. Kilpailun voittajille maksetaan 5 000 euron palkinto ja lisäksi kilpailussa järjestetään yleisöäänestys, jossa eniten ääniä keränneen teoksen tekijä saa 500 euroa.

Kilpailun ilmoittautumisaika on 20.1.–25.4.2021. Toteutettavat teokset valitsee Teknologiakiinteistöjen työntekijöistä koostuva raati huhti-toukokuussa 2021 ja ne julkistetaan 17.5.–23.5.2021. Taide­teokset on tarkoitus toteuttaa kesän 2021 aikana.

Toimitus Author

Vastaa