Äänikenttä laajentaa Espoon karakallion taidealuetta

Espoon Karakallion taidealueelle syntyy ensimmäinen äänitaideteos, kun alueelle muodostuu äänikenttä. Kenttä tuo amukanaan täysin uutta sisältöä äänitaiteen muodossa ja syventää olemassa olevia teoksia. Sen tavoitteena on vahvistaa Karakallion asemaa julkista taidetta tarjoavana alueena. Tulevaisuudessa äänikenttä mahdollistaa esimerkiksi äänen tutkimisen taiteen työkaluna teosta laajemminkin.

Äänikentän ohella alueen taidesisältö syvenee muutenkin, kun vuonna 2020 aloitettu Sanateos laajenee. Kirjailijoiden, runoilijoiden ja räppäreiden teksteistä koostettu Sanateos saa uusia osia. Luvassa on lisää kirjoituksia sanataiteen eri genrejen taiteilijoilta. Uudet tekstit valmistuvat kevään 2021 aikan. Lisäksi Karakallion kevään maksuttomat työpajasarjat alkavat akvarellimaalauksella sekä valokuvaamisella. Työpajat järjestetään toistaiseksi etäopetuksena, ja kaikki tarvittavat työvälineet toimitetaan osallistujille kotiin. Ajantasaiset tiedot, työpajojen sisältökuvaukset ja aikataulut sekä ilmoittautumisajat löytyvät Karakallio Creativen kotisivuilta.

Toimitus Author

Vastaa