Forenom ennustaa neljää trendiä liikematkustamiseen 2023

Koronapandemia aiheutti muutoksen matkustajien tarpeisiin. Tämä näkyy myös liikematkoissa, kun työmatkoja on korvattu digitaalisilla tapaamisilla. Monet yritykset pyrkivät edelleen vähentämään työmatkoja säästääkseen rahaa ja ympäristöä, fyysisen yhteyden merkitys yhteishengen rakentamiselle ei ole kadonnut. Forenomin mukaan näyttää siltä, että kun oleskelun pituus kasvaa, raja matkustamisen ja asumisen välillä hämärtyy. Samalla kodinomaisten, pidempään asumiseen tarkoitettujen palveluiden tarve kasvaa.

Vuodelle 2023 Forenom ennustaa neljää liikematkustamisen trendiä.

Ensinnäkin pienet ja keskisuuret yritykset tulevat ennusteen mukaan olemaan edelläkävijöitä työmatkojen elpymisessä. Toiseksi yritykset hyväksynevät aiempaa paremmin työn ja vapaa-ajan yhdistämisen matkoilla.

Kolmanneksi uudenlaiset majoitusvaihtoehdot ovat nousemassa perinteisten hotelliketjujen ohi. Lopuksi Forenom ennustaa, että yritysmatkustajien sukupolvenvaihdos sekä koronapandemian aiheuttamat muutokset matkustajien tarpeissa pakottavat yrityksiä uudistamaan työmatkakäytänteitään.
Forenom on vuonna 2000 Suomessa perustettu yritysmajoittaja ja kalustettujen asuntojen tarjoaja. Yrityksen kohteissa pohjoismaisissa kasvukeskuksissa nukutaan vuosittain yli miljoona yötä.

Toimitus Author

Vastaa