Kiinteistöalan ketterä johtaminen

TEKSTI: MAARIT NORDMARK

ALOITTAESSANI TYÖURANI ei ollut olemassa Skypeä eikä internetiä. Matkapuhelimet olivat vielä usean kilon painoisia, eikä niitä ollut joka autossa. Töihin mentiin aamulla ja sieltä lähdettiin kotiin illalla. Kannettavat – tai enemmänkin raahattavat – pienemmän matkalaukun kokoiset tietokoneet oli varustettu vihervalkoisellaruudulla, jonka koko oli noin sata neliösenttiä. Tee niiden kanssa sitten kotona etätöitä. Johtajat kertoivat selkeästi, missä oli mennyt väärin – mutta ei välttämättä, missä oli mennyt oikein. Sen sai arvata siitä, ettei ollut mennyt väärin. Sitten sai seuraavan työtehtävän. Muuten sai mennä kotiin, eikä tarvinnut tulla takaisin. Palaute oli välitöntä ja selkeää.

Lue koko artikkeli PDF-muodossa:
[

Toimitus Author

Vastaa