Työntekoa koronan aikaan

TEKSTI: MAARIT NORDMARK

Hyvää alkavaa toista pandemiavuotta Maankäytön lukijoille. Tätä kirjoittaessani olen työskennellyt pääosin kotitoimistolta käsin yhdentoista kuukauden ajan. Alussa kävin toimistolla noin kerran viikossa joko tulostamassa tai allekirjoittamassa dokumentteja. Tässä loppuaikana vierähti yhtäkkiä viisi viikkoa ilman mitään tarvetta käydä tervehtimässä työpaikalla nököttävää kirjoituspöytää. Kotioloissa työpaikka vaihtuu tilanteen mukaan; välillä istun pilatespallon päällä työpöydän ääressä, välillä keittiössä tai olohuoneessa. Joskus sohvalla; etenkin iltaisin, jolloin saatan joutua katsomaan saman ohjelman puoliksi uudelleen sähköpostien selaamisen vietyä huomion tv-tarjonnasta. Suurin osa lukijoista tunnistanee itsensä vastaavista tilanteista.

Lue koko artikkeli PDF-muodossa:

Toimitus Author

Vastaa