Gooni ry esittäytyy

TEKSTI: SATU ELOMAA
Heinäkuussa 2022 perustettiin kahdeksan opiskelijan voimin oma opiskelijajärjestö Metropolian maanmittaustekniikan opiskelijoille: Gooni ry.

Maanmittausinsinööriopiskelijoilla ei ole aiemmin ollut omaa opiskelijajärjestöä ja sille nähtiin kova tarve. Gooni ry:n tavoitteena on nostaa maanmittausalan ja maanmittausinsinöörien tunnettavuutta, luoda kytköksiä opiskelijoiden ja työnantajien välille ja järjestää yhteisöllistä toimintaa, kuten juhlia, ekskursioita sekä harrastustapahtumia. Näiden lisäksi Gooni ry edistää jäsentensä edunvalvontaa.
Uuden opiskelijayhdistyksen perustaminen on aina haastavaa, mutta vaivannäkö on kannattanut! Ensimmäisen puolen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua jo paljon. Opiskelijayhdistyksen uunituore logo julkistettiin lokakuun 2022 lopussa ja vastaanotto oli erittäin positiivinen. Samalla vuoden 2022 fuksit saivat haalarinsa Goonin hankkimina jo kolme kuukautta opintojensa alettua. Marraskuussa Gooni järjesti ekskursion Esrille ja kuun lopulla järjestettiin myös syyskokous, jossa valittiin hallitus vuodelle 2023. Joulukuussa vietettiin puolestaan perinteikkäitä Mittajouluja Mäkelänkadun saunalla, nekin ensimmäistä kertaa Goonin järjestäminä. Alkaneelle vuodelle on luvassa yhtä paljon, ellei jopa enemmän erilaisia tapahtumia, ekskursioita ja harrastusmahdollisuuksia.
Gooni ry:n kannatus-, yritys- tai yhteisöjäseneksi voivat liittyä kaikki henkilöt ja yritykset, jotka haluavat tukea Gooni ry:n toimintaa. Jäsenyyden lunastaminen tapahtuu Kide.app-palvelusta. Gooni ry:tä voi seurata Instagramissa sekä Facebookissa nimimerkillä Gooni ry. Hallitukseen saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta goonirymetropolia.fi.

Lue koko artikkeli PDF-muodossa:

Toimitus Author

Vastaa