Luennolla, viimeisellä

TEKSTI: ARI LAITALA
Professori Kauko Viitanen emeritus piti jäähyväisluentonsa Otaniemessä.

Tilaisuuteen 3. maaliskuuta 2023 oli saapunut suuri joukko, ehkä parisensataa, kuulijaa Viitasen uran varrelta. Silmämääräisesti arvioiden koolla näytti olevan ainutlaatuinen kattaus suomalaisia kiinteistöalan osaajia. Tilaisuus tuntuikin tarjoavan varsinaisen tarkoituksensa ohella tilaisuuden monelle iloiselle jälleennäkemiselle.

Luentonsa aluksi Viitanen kertasi uransa varhaisimpia vaiheita ja päätymistään TKK:lle. Tätä seurasi tiivis katsaus moninaisista toimista ja tehtävistä sekä opetuksen järjestämisestä ja kehittymisestä, johon TKK:n muuntautuminen Aalto-yliopistoksi toi omat käänteensä. Ehkä kiinnostavinta antia – ja samalla luennon pääosa – oli kuitenkin niiden aihealueiden esittely, joissa Viitanen näkee pitkän uransa jälkeen suurimpia tulevaisuuden kehittämistarpeita.

Lue koko artikkeli PDF-muodossa:

Ari Laitala Author

Vastaa