Maanmittauspäivät 2020, eiku 2021, eiku 2022

TEKSTI: MIKAEL STILL
Parin vuoden pandemiatauon jälkeen Maanmittauspäivät päästiin järjestämään ­kesällä 2022.

Aika paljon epävarmuutta oli ilmassa mutta hyvinhän siinä loppujen lopuksi kävi. Järjestelytoimikunta oli varautunut hieman pienempään kävijämäärään kuin normaalisti. Minimitavoite oli 250 osallistujaa ja lopputulos 290 kävijää. Aikaisempina vuosina kävijöitä on ollut noin 400 joten toimikunnan arvio osui oikeaan. Palautteen perusteella päivät olivat onnistuneet. Maanmittauspäivien kävijät ovat aina olleet aktiivisia antamaan sanallista palautetta, niin myös tälläkin kertaa. Palautteissa ehdotettiin aiheita tulevia päiviä varten, toivottiin paikan vaihtoa jne. Iltajuhla on se osuus, joka aina saa eniten palautetta ja ristiriitaista sellaista. Tälläkin kertaa noin puolet oli tyytyväisiä siihen ja puolet ei. Makuasioista on vaikeaa löytää yhteistä säveltä.

Seuraavien päivien suunnittelu on jo käynnissä. Järjestelytoimikunta on uudistunut aika paljon ja mukana on nyt innokkaita nuoria ihmisiä niin Maanmittauslaitokselta, kuntasektorilta kuin yksityiseltä puoleltakin. Tämä lupaa hyvää päivien tulevaisuutta ajatellen ja allekirjoittanut voi luottavaisin mielin väistyä toimikunnasta.

Lue koko artikkeli PDF-muodossa:

Toimitus Author

Vastaa